Lediga jobb

Just nu söker vi en medarbetare till service/eftermarknad.

 

 

Nu söker vi på Osby Vitvaror en ny medarbetare! Är du intresserad av att arbeta med oss och känner att du passar in i nedan profil? Vänligen skicka din ansökan till: jenny.bosson@osbyvitvaror.se

 

 

Kundservice/Eftermarknad

 

Vi söker en teknisk kunnig, kompetent och ansvarsfull kollega till vår kundservice på eftermarknad i vitvarubranschen. Det är en stor fördel om du tidigare arbetat som servicetekniker eller något liknande.

 

 

Om tjänsten

 

Tjänsten innebär daglig kontakt via telefon och mail med våra kunder, vår servicepartner samt underentreprenörer runt om i landet.

 

I det dagliga arbetet ingår mottagande och administrerande av serviceärenden samt vidarebefordran av dessa till vår servicepartner. Du ansvarar för att följa upp samt föra statistik av dessa ärenden löpande. I arbetet ingår även att bygga bra relationer med våra befintliga samt nya kunder runt om i landet.

 

 

Din profil

 

Du har erfarenhet i en roll som servicetekniker inom kapitalvaror och gärna vitvaror. Ditt fokus ligger på kundservice och ser till att problem blir lösta på bästa sätt. Om du har erfarenhet av att arbeta i system är det en fördel. Det krävs att du har goda kunskaper och kommunikativ förmåga i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

 

Viktiga egenskaper är ett stort tekniskt intresse, serviceinriktad och noggrannhet. Vidare ser vi gärna att du kvalitetsmedveten, ansvarstagande samt har en förmåga att vara lugn, strukturerad och organiserad i ett, stundtals, högt tempo. Positiv inställning och god samarbetsförmåga räknar vi även med att du har.

 

Vi efterfrågar en teknisk kunnig person som är flexibel och som har förmågan att möta många olika typer av människor. Erfarenhet av vitvarubranschen är ett plus men inget krav. Det är av största vikt att du är noggrann, är serviceinriktad, har en god teknisk nivå samt ambitionen att utveckla dina kunskaper om våra produkter.

 

Ansökan

 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vänligen skicka din ansökan till: jenny.bosson@osbyvitvaror.se. Urvalsprocessen sker löpande.